Siteuri partenere

Pentru a va inscrie pe Ubuntu One puteti da click aici (referal) și câștigăm amândoi câțiva MB spațiu de stocare.

joi, 8 decembrie 2011

Extensii si sabloane LibreOffice

LibreOffice este o suită de birou destul puternică și de complexă pentru a face față majorității pretențiilor unui utilizator obișnuit, ba chiar avansat. În plus, poate fi completat de o serie de extensii care aduc funcții, facilități noi, de la module de corectare ortografică și gramaticală, la inserarea de caractere speciale și coduri de bare. De asemenea, LibreOffice poate fi completat si cu o serie întreagă de șabloane de documente: calendare, CV-uri, prezentări, etc.
Pentru a descărca extensii sau șabloane dați click pe linkurile de mai jos.Cum se instalează extensiile?  După ce ați descărcat extensia/șablonul, navigați în dosarul unde au fost descărcate, de obicei /home/NUME/Descărcări, și dați dublu-click pe ele. Se va deschide Managerul de extensii care vă va cere confirmarea instalării. Urmați pașii respectivi și instalarea va fi gata imediat. 

Dacă extensia/șablonul nu se deschide cu dublu-click (pornește administratorul de arhive sau ceva de genul..), dați click dreapta pe fișier și alegeți Deschide cu LibreOffice.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More